Close
Manna Ve Kakao Seronomisi

İnsanlığın başından beri tekâmül yolculuğunda kendisine yardımcı olarak seçtiği Manna ve bir diğer hediye ise kakao.

Manna element, mineral ve bitki aleminin unsurlarını ihtiva ederek, kakao ise bitkiler aleminin unsurlarını ihtiva ederek bu yolculuğa eşlik eden muazzam kürler. Şimdi ikisini birleştiriyoruz Manna ve kakao seremonimizde.

Manna’nın öğretisi kadim Mu dönemine dayanır ve kutsal metinlerde atıf yapılan özel bir karışımdır. Terkibinde bütün elementler ve bir kısım bitkiler bulunurken içinde en fazla bulunan element ise altın elementidir. Altın elementinin anti-madde özelliğinden faydalanılarak en üst seviyesine getirilir. Girdiği bedende kişinin tekamülüne hizmet edecek şekilde çalışan akıllı bir karışımdır. Kişinin yükselmesine ve yukarı ile iletişim kurmasına yardımcı olur.

Manna kişinin ihtiyacına göre bedeninde şekillenen ve niyeti ile hizmet eden bir hediyedir.

Kakao ise bin yıllardır kullanılan, özellikle Orta ve Güney Amerika’da güçlü bir bitki tıbbıdır. Zamanında “kalbin besini “, “tanrıların yiyeceği “diye adlandırılmıştır.

Kakao kalp çakrasını aktifleştirerek, kişinin kendi içine döndüğü, seremoniye taşıdığı niyete blokajlarını kaldırarak bakabildiği bir alan açar ve dokunuşu yumuşaktır.
Tamamen orada ve bilinçli halde, rehberin yönlendirmeleriyle kendine doğru bir yolculuk yapmana olanak tanır. Hem bedensel hem duygusal hem de zihinsel şifayı sağlar. Aslında seni kendi içsel rehberinle buluşturur da diyebiliriz. Kakao tutar elinden ve akar kalbinden…

Arınmak ve farkındalığımıza katkıda bulunmak için önce beş duyumuzla kendimizi tanımak, sonra da sezgilerimizi harekete geçirmek ilk adımlarımızdır. Farkındalık sürecinde, sürekliliği olan bir yolculuktur. İçimizdeki saklı hazinenin ve yukarıya doğru tekamülün kapılarını açacak fırsatlar sunuyoruz.

lk seremonimiz Ankara’da yapılacaktır 🙏
Cacaoista @dilaranin.yolculugu ile yapacağımız bu etkinliğe sizleri de bekleriz 😊
Tarih: 11.12.2022
Saat: 13:00-22:30